AVÍS LEGAL

En compliment del que preveu la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (coneguda com a LSSI), així com altres normes que tenen una aplicació legal, t’expliquem com a usuari d’aquesta web la informació següent.

La pàgina web https://www.blaumut.com, és gestionada per Blaumut, que exerceix les funcions de titular del web i prestador dels serveis de la societat de la informació, en endavant Responsable legal.

Si voleu contactar amb Blaumut, ho podeu fer a: blaumut@gmail.com

El fet d’accedir i participar en aquesta pàgina implica que coneixes i acceptes la seva política de privacitat.

 

Acceptació de les condicions d’ús

L’ús del web www.blaumut.com implica que tu, com a usuari, coneixes i acceptes els advertiments legals i les condicions vigents en cada moment que hi accedeixes, que ara t’expliquem. L’ús d’alguns serveis concrets que aquesta web posa a disposició dels usuaris pot estar sotmesa a condicions, advertiments o instruccions especials, que també hauràs de consultar i acceptar sense reserves.

 

Gratuïtat de l’accés
La utilització del lloc oficial www.blaumut.com  té caràcter gratuït. No obstant això, en el cas que s’ofereixi algun servei en el web que requereixi realitzar una contractació prèvia, aquest pot estar condicionat al pagament d’un preu, actualment o en el futur, cosa que s’indicarà convenientment.

 

Propietat intel·lectual i modificacions per part d’usuaris
Aquesta pàgina web es troba protegida per les lleis de propietat intel·lectual i industrial (d’ara endavant, “els Drets”), així com que aquests Drets són vàlids i estan protegits en tots els mitjans existents en l’actualitat o que es desenvolupin en un futur. Tu, com a usuari, acceptes que l’ús del contingut està subjecte i es regeix per aquestes normes, a més a més pels drets, així com per les lleis de la propietat privada aplicables en la legislació vigent. Amb caràcter general, no es permet als usuaris la modificació de les pàgines que constitueixen el lloc web www.blaumut.com ni dels seus continguts.

 

Responsabilitat dels continguts
El Responsable legal es reserva el dret de modificar les pàgines i continguts del seu lloc web, així com les condicions d’ús, i a publicar-ho en aquest mateix lloc web sense avís previ.

 

Restriccions d’accés i ús
La utilització del lloc oficial del Responsable legal haurà d’obeir al contingut d’aquestes condicions generals i de qualsevol de les disposicions legals aplicables. El Responsable legal es reserva el dret unilateral de denegar l’accés a aquest lloc web als usuaris que incompleixin aquestes condicions d’ús i privacitat.

 

Política d’enllaços i exempcions de responsabilitat

 

Com a Responsable legal de la web declaro que:

 

No ens fem responsables del contingut de les pàgines web a les quals puguis accedir com a usuari a través dels enllaços establerts al web. En cap cas examinarem ni exercitarem cap mena de control sobre el contingut d’altres pàgines de la xarxa.

 

No garantim la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la nostra propietat a les quals es pugui accedir a través dels enllaços.

 

Hem adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany que pugui derivar-se de la navegació per les nostres pàgines web. Per aquest motiu no ens fem responsables, en cap cas, dels possibles danys que pugui patir un usuari a causa de la navegació per Internet.

 

No ens responsabilitzem dels danys o perjudicis de qualsevol classe produïts en l’usuari a causa d’errors o desconnexions a les xarxes de telecomunicacions que produeixin la suspensió, cancel·lació o interrupció del servei de la web durant la prestació del mateix o amb caràcter previ.

 

L’accés a la web no implica l’obligació per part del Responsable de controlar l’absència de virus o qualsevol altre element informàtic danyós. Correspon a l’usuari, en tot cas, la disponibilitat d’eines adequades per a la detecció i desinfecció de programes informàtics nocius.

 

No ens fem responsables dels danys produïts en els equips informàtics, documents i/o fitxers dels usuaris o de tercers durant la prestació del servei al Portal.

 

Normativa d’aplicació

La llei aplicable en cas de conflicte d’interpretació dels termes que formen part d’aquest avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis que ofereix aquest portal, serà la llei espanyola.